Διπλά σας με Συνέπεια Αξιοπιστία Τεχνογνωσία

Ποίοι Είμαστε

Η ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕ είναι μία εκ των παλαιότερων εταιρειών του κλάδου διάθεσης ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού εξοπλισμού της χώρας. Μέσω της εξειδίκευσης και της αξιοπιστίας μας, παραμένουμε για περισσότερα από 30 χρόνια μία εκ των κορυφαίων επιλογών για κάθε έργο όπου απαιτείται ακρίβεια, ταχύτητα, συνέπεια και τεχνογνωσία.

Οι περισσότερες από 65.000 εκτελεσμένες παραγγελίες και τα περισσότερα από 5.000 ολοκληρωμένα έργα των πελατών μας στα 30 χρόνια λειτουργίας μας, μας κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις προτίμησης διαχρονικά και στις ασφαλέστερες επιλογές για άρτιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Όραμα της εταιρείας μας είναι η διατήρηση και ανάπτυξη του υπάρχοντος πελατολογίου μας, προσφέροντας σχέσεις εμπιστοσύνης, σεβασμού και συνέπειας στους πελάτες και συνεργάτες μας. Στοχεύουμε πάντα σε μακρόπνοες, αμοιβαία επωφελείς εμπορικές συνεργασίες μέσω των οποίων διακριθήκαμε και αναπτυχθήκαμε για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Έχουμε πάντα το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον ώστε να πρωτοπορούμε σε κάθε καινοτομία, προσφέροντας σε όσους μας εμπιστεύονται πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις των αναγκών τους.

Αποστολή μας στην ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕ είναι να αποτελούμε διαχρονικά το σημείο αναφοράς προμηθευτών, πελατών και συνεργατών μας για την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει. Επιπλέον να αποτελέσουμε και στις επόμενες δεκαετίες το συνδετικό κρίκο μεταξύ του επαγγελματία εγκαταστάτη και του τελικού καταναλωτή, παρέχοντας εξειδικευμένες καινοτόμες ηλεκτρολογικές – βιομηχανικές λύσεις από όλο τον κόσμο.


Η ιστορία μας

Απο το 1987 έως το 2020.

1987

ιδρυση

Η εταιρεία ιδρύεται τον Ιούνιο του 1987. Πολύ γρήγορα ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό μέσω του οργανωμένου δικτύου διανομής των προϊόντων της. Επιπλέον, μέσω της έναρξης συνεργασιών με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού που μέχρι τότε ήταν άγνωστοι στην Ελληνική αγορά, αναγνωρίστηκε καθολικά για την τεχνογνωσία που προσέφερε, βοηθώντας καταλυτικά στην ολοκλήρωση κορυφαίων για την εποχή έργων.

1997

ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΤΗΡΙΟ

Η εταιρεία μεταφέρει το σύνολο των εγκαταστάσεων της σε ιδιόκτητό κτήριο 3000 τμ σε κομβικό σημείο της Αττικής με εύκολη πρόσβαση στις κεντρικές συγκοινωνιακές αρτηρίες της πόλης. Η κίνηση αυτή συμβάλει στην αμεσότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της σε Αθήνα και επαρχία, στην βέλτιστη διαχείριση των αποθεμάτων της και στις ταχύτερες και ασφαλέστερες παραδόσεις των προμηθευτών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

2020

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η εταιρεία μέσα από νέες στρατηγικές συνεργασίες συνεχίζει και επεκτείνει τις δραστηριότητες τις και σε άλλους τομείς όπως οι οικολογικές εναλλακτικές πηγές φωτισμού (solar), εκσυγχρονίζει κτηριακές δομές και ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις, αναβαθμίζει τις διαδικασίες και λειτουργίες της και αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες ώστε να προσφέρει το καλύτερο στους πελάτες της.